Спілкуватися з постачальником? Постачальник
Candy Zhang Ms. Candy Zhang
Що я можу зробити для вас?
Зв'язок з постачальником

Xi'an Henrikang Biotech Co.,Ltd

sales03@interlgroup.com

+86-029-68627679

ГоловнаПродуктиЛюдські APIAPI Rawкупуйте в Інтернеті ізодекан триметилсилоксисилікат у косметиці

купуйте в Інтернеті ізодекан триметилсилоксисилікат у косметиці

$20 - 50 /Kilogram
  • Опис продукту
Overview
Product Attributes

Модель №.HRK-Trimethylsiloxysilicate

БрендХенріканг

place of originChina

Application fieldCosmetic Raw Materials

AppearanceWhite Powder

StorageCool Dry Place

Shelf Life2 Years

Specification​99%min

CertificateISO9001

MW150.28100

CAS56275-01-5

Product NameHRK-Trimethylsiloxysilicate

MFC3H10O3Si2

KeywordsTrimethylsiloxysilicate Powder CAS 56275-01-5

Supply Ability & Additional Informations

Упаковка1 кг на мішок. або індивідуальна упаковка.

Продуктивність100000kg

ПеревезенняOcean,Land,Air,Express

Місце походженняШеньсі, Китай

Можливість постачання600000kg/months

СертифікатISO

HS-кодN/A

ПортGuangzhou,Qingdao,Shanghai

Тип оплатиL/C,T/T,D/P,D/A,Money Gram,Western Union

IncotermFOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP

Упаковка та доставка
Одиниці продажу:
Kilogram
Розмір одного пакета:
15cm*20cm*30cm
Вага одного брутто:
1.5kg
Тип упаковки:
1 кг на мішок. або індивідуальна упаковка.
Приклад рисунка:

купуйте в Інтернеті ізодекан триметилсилоксисилікат у косметиці


Назва продукту: купуйте онлайн-ізодекан триметилсилоксисилікат у косметиці

Зовнішній вигляд: білий порошок

CAS: 56275-01-5
ПЧ: C3H10O3Si2

МВ: 150,28100

Зберігання: Сухе прохолодне місце

Термін придатності: 2 роки

Що таке триметилсилоксисилікат ?

Триметилсилоксисилікат - це тверда порошкоподібна смола, ця силіконова смола була спеціально розроблена для забезпечення як чудових

стійкість до перенесення та змивання. Триметилсилоксисилікат TMS може забезпечити гнучку плівку з плавним та комфортним дотиком до поверхні для багатьох засобів по догляду за шкірою.



Product Name

buy online isododecane Trimethylsiloxysilicate in cosmetics

Appearance White powder
Test
HPLC 
Certificate
ISO 9001
specification  99% min
Keywords

Trimethylsiloxysilicate Powder CAS 56275-01-5,Trimethylsiloxysilicate  powder

3.

Застосування і функція Триметилсилоксисилікат

(1) Кожиєва кислота для харчових продуктів може використовуватися на зрізаних плодах для запобігання окисному побурінню, а в морепродуктах для збереження рожевого та червоного кольорів.
(2) у косметиці для освітлення шкіри. Як приклад останнього він використовується для лікування шкірних захворювань, таких як мелазма.
(3) Щоденний хімічний матеріал койєва кислота може пригнічувати синтез казеїнази, потім пригнічує утворення меланіну в шкірі, койєва кислота та її похідні широко використовуються у високоякісній освітлюючій косметиці, середньозубній пасті для ванн.

Transport


Cert


Factory


Faq

Service










Категорії продуктів : Людські API > API Raw

Надішліть листа цьому постачальником
  • *До:
    Ms. Candy Zhang
  • *повідомлення:
    Ваше повідомлення має містити від 20 до 8000 символів

Будинок

Product

Phone

Про нас

Запит