Спілкуватися з постачальником? Постачальник
Candy Zhang Ms. Candy Zhang
Що я можу зробити для вас?
Зв'язок з постачальником

Xi'an Henrikang Biotech Co.,Ltd

sales03@interlgroup.com

+86-029-68627679

ГоловнаПродуктиЛюдські APIAPI RawФармацевтична ціна капрат гліцерил каприлат у догляді за шкірою

Фармацевтична ціна капрат гліцерил каприлат у догляді за шкірою

$6 - 50 /Kilogram
  • Опис продукту
Overview
Product Attributes

Модель №.HRK-Glyceryl caprylate

БрендХенріканг

Specification​99%min

CertificateISO9001

MW358.56

AppearanceWhite Powder

StorageCool Dry Place

Shelf Life2 Years

CAS7377-03-9

Product NameHRK-Glyceryl Caprylate

MFC11H22O4

KeywordsSkin Care CAS 7377-03-9 Glyceryl Caprylate

place of originChina

Application fieldCosmetic Raw Materials

Supply Ability & Additional Informations

Упаковка1 кг на мішок. або індивідуальна упаковка.

Продуктивність100000kg

ПеревезенняOcean,Land,Air,Express

Місце походженняШеньсі, Китай

Можливість постачання600000kg/months

СертифікатISO

HS-кодN/A

ПортGuangzhou,Qingdao,Shanghai

Тип оплатиL/C,T/T,D/P,D/A,Money Gram,Western Union

IncotermFOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP

Упаковка та доставка
Одиниці продажу:
Kilogram
Розмір одного пакета:
15cm*20cm*30cm
Вага одного брутто:
1.5kg
Тип упаковки:
1 кг на мішок. або індивідуальна упаковка.
Приклад рисунка:

Фармацевтична ціна капрат гліцерил каприлат у догляді за шкірою


Найменування продукту: Фармацевтичний ціновий капрат гліцерилкапрілат у догляді за шкірою

Зовнішній вигляд: білий порошок

CAS: 7377-03-9
ПЧ: C11H22O4

МВ: 358,56

Зберігання: Сухе прохолодне місце
Термін придатності: 2 роки

Що таке гліцерил каприлат ?

Гліцерилкаприлат - це ко-емульгатор, який в основному використовується для стабілізації беземульсійних емульсій (емульсій вода в маслі) і виробляється з
різні рослинні олії. Гліцерил каприлат також відновлює жири шкіри, регулює вологість шкіри та діє як зволожувач шкіри. Він діє як емульгатор для зв’язування масляних та водних компонентів косметики.


Product Name

Pharmaceutical price caprate glyceryl caprylate in skin care

Appearance White powder
Test
HPLC 
Certificate
ISO 9001
specification  99% min
Keywords

CAS 532-32-1 Food Grade Sodium Alginate Powder 

4.

Застосування і функція Гліцерилкаприлат

Гліцерил Каприлат - це багатофункціональний, високочистий моноефір гліцерину та каприлової кислоти, що поєднує чудову шкіру
сумісність з чудовими ефектами проти мікроорганізмів. Це особливо корисно для високоякісних препаратів для догляду за шкірою як антимікробний засіб, що володіє властивостями повторного відгодівлі, зволоження та змочування.

Transport


Cert


Factory


Faq

Service










Категорії продуктів : Людські API > API Raw

Надішліть листа цьому постачальником
  • *До:
    Ms. Candy Zhang
  • *повідомлення:
    Ваше повідомлення має містити від 20 до 8000 символів

Будинок

Product

Phone

Про нас

Запит